torsdag 30. mai 2013

Susannes bloggcandy


Susanne er en kjempe kreativ jente, som jeg er så heldig å kjenne. Hun lager det utroligste fra hodet, tror ikke hun vet at det finnes ferdig maler, for hun lager først tingen, så lager hun maler til oss andre. Skal man beskrive scrappestilen hennes må man ikke glemme blomster og glitter:)
Ta deg en titt inn i bloggen hennes, så ser dere hva jeg snakker om:)
susannehalseth.blogspot.no

5 kommentarer:

 1. Tusen takk snuppa <3

  Så kjekt at du har kommet deg inn her du også så får jeg følgt meg deg. Du må bare legge til en følger-knapp først ;) he he.

  SvarSlett
 2. Så spennende Siv- Hege. Nå må du få litt liv i bloggen din...har lagt meg til som følger og gleder meg til å se hva du lager også utenom treffene jeg ser deg på. Gleder meg til Helgen :-)
  Klem gro

  SvarSlett
 3. ja skal prøve holde den i live nå, litt lengre enn en uke:) har noen ting jeg ska få tatt bilder av, så kommer snart litt diverse:) gleder meg t helga jeg å. det er så koselig på treff:)klem

  SvarSlett
 4. Hei Siv-Hege. Var plutselig inne på en blogg her, syntes navnet virket kjent, he he. Det var jo deg jeg kjøpte punchen av, artig med blogger. Har lagt meg til her som følger, du er hjertelig velkommen innom min blogg og kommentere og gjerne legge deg til som følger og. Da blir jeg glad. Venter i spenning på hva du skal legge ut her, kanskje jeg får mange ideer. Ha en fin sommer.

  Klem fra Sissel ;-)

  SvarSlett
 5. Hei.
  Så koselig at du tok turen innom her. Det er ikke så mye her enda, men det kommer litt nå. Vært på treff i helga, fikk laget litt. Er helt fersk i dette blogg greine men jeg tenkte at jeg måtte prøve. Det er så mye lettere å følge med på andres blogger, hvis man bare har en selv. Tusen takk igjen for at du stakk nesa di inn her. Velkommen tilbake:)
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du tittet i bloggen min, legg gjerne igjen
en kommentar slik at jeg kan titte i din blogg:)
Ha en koselig dag:)