tirsdag 4. juni 2013

Inspirasjons kick

I helga var vi på Gode Minner treff i Tønsberg. Første dagen gikk med til å lage et bryllupskort, men dette kan jeg ikke legge ut enda. så den kommer utpå sensommern. Etter en dag og noen timer på treff inntraff et kreativt dødt øyeblikk, (KRISE!!!) søkte hjelp hos ei på treffet. Hun er veldig flink til å sette sammen ark. Hun har også virkelig teken på å lage kort med bare ark, og minimalt med pynt. Det er så mange ark som er kjempe lekre alene, så jeg hev meg på en utfordring (fra meg selv). Hun fant fram et par ark, og jeg klarte å få til fire kort på disse arkene. Her er resultatet.
 
 
Nr 1
 
 
Arkene er fra Pion -vintage garden serien. Bildet kommer fra et utklippsark i samme serie. Sommerfuglene er punchet ut med Nelly snellen punch med preger. Ellers som pynt er det Stickles og distress ink. Halvperlene har jeg hatt i 3 år, så de har jeg ikke kontroll på hvor kommer fra.

 
 
Nr 2
 

 
 
 
 
 Nr3
 
 
Her har jeg malt en swirle fra wycinanka
Vet ikke helt om jeg er så fornøyd med dette kortet, men sliter litt med å bruke slike bilder som det er på dette kortet. I tilegg til at jeg ikke er vant med å bruke så minimalt med pynt.

 
 
Nr 4
 

 

 
 
Denne utfordringen ga mersmak så flere av denne typen er under kniven.
Tror aldri det er blitt brukt så mye glitter lim på et treff, som på dette. Denne skylden kan Susanne Halseth ta på seg. Hun er rå på å bruke dette. Ta en titt i bloggen hennes skal du se. ( susannehalseth.bloggspot.no ) Så nå har jeg fått dilla på dette jeg også, det kommer et park prosjekter til der det er brukt litt av dette. Heretter kalt star dusta :)

-stjernescrapp-
 

 

 

4 kommentarer:

 1. De ble kjempe fine Siv-Hege :) Rene og pene! Gjør seg alltid med litt "Star dust" vettu ;) he he.

  SvarSlett
 2. Synes du klarte dette veldig fint jeg....noen ganger er arkene så fine at det er synd å overpynte.
  Tusen takk for selskapet ditt i helgen.
  Klemmer fra Gro

  SvarSlett
 3. :) Tusen takk for selskapet ditt å Gro, Alltid morsomt å være sammen med deg:) En god latter for lenger livet sier de. Klem tilbake

  SvarSlett

Så hyggelig at du tittet i bloggen min, legg gjerne igjen
en kommentar slik at jeg kan titte i din blogg:)
Ha en koselig dag:)