tirsdag 2. juli 2013

Copic Ciao

Jeg fikk prøve tusjene til ei venninne, og har prøvd de litt. Siden jeg likte farge med de, så venter jeg nå en ladning nye farger om et par dager.  Jeg eier noen alt så jeg har prøvd  meg litt fram. Her er resultatet av mitt første stempeltrykk farget med mine tusjer.

 
Med tanke på at jeg eide kanskje 8-10 tusjer i gjernings øyeblikket, vil jeg si meg ganske fornøyd.
Etter jeg var ferdig med trykket hadde jeg på Resin, og liker effekten bedre enn med glossy som dere kan se på trykket under her.
 
 
Dette er trykk nr 2 jeg har farget med tusjene mine. Ikke så fornøyd med dette, men gleder meg til det ankommer flere tusjer.
 
Tips og triks for å bli bedre tas i mot med stor takk. og farger du selv med Copic så legg gjerne igjen en kommentar om det så jeg kan snike i bloggen din.
 
-Stjernescrapp-
 

4 kommentarer:

 1. Hei Siv-Hege!
  Dette er jo en fantastisk flott begynnelse med Copic! Skulle ønsket bildene dine var litt større så man kunne studert de enda bedre! ;)
  Med Copic er det som med så mye annet at Øvelse gjør mester, så det er bare å glede seg over nye tusjer, øve så blekket spruter og suge inn all inspirasjon som finnes i denne herlige bloggverdenen!
  Masse lykke til og jeg gleder meg til å se hva du får til med dine nye tusjer.
  Stor klem til deg fra Jill

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Jill! ja det finnes masse fine blogger det er bare det å finne de. er rundt her og der for å se hva som finnes nå:) Skal i allefall inn å se mer i din:) veldig bra det lille jeg har tittet på alt:)
   Ja, nå er det bare å vente tålmodig på at tusjene mine kommer med postmannen. Her skal det øves så det suser på ferie:)
   Skal se om jeg får til litt større bilder neste gang
   :) hehe.
   Klem fra meg til deg.

   Slett
 2. Så flott du har fargelagt, super start med herlige motiver:)
  Kikk rundt på Copic bloggene også - der er det mye fint å hente, selvfølgelig den norske, men også europabloggen, den svenske...
  Gleder meg til å se mer:)
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Ja, liker godt kenny k stemplene. Jeg ble ganske fornøyd, ettersom jeg bare hadde noen få tusjer. Haugen med tusjer vokser stadig, og er blitt brukt litt i det siste. Men litt bom å anta at hytte uten strøm var stedet for fagelegging... Hehe... Men noen trykk blir det i det minste:) så får forsette øvingen når jeg er kommet et sted med lys:) sommerklem

   Slett

Så hyggelig at du tittet i bloggen min, legg gjerne igjen
en kommentar slik at jeg kan titte i din blogg:)
Ha en koselig dag:)