søndag 4. august 2013

Veslas invitasjoner!

Laget noen enkle invitasjoner til vesla sin bursdag.
Det ble litt dårlig bilde men håper det går fint.
 
 
Her har jeg brukt manilla tags, stemplet med et papermaina stempel, og pyntet det med stikles -Star dust. Så laget jeg bannere og stemplet på invitasjon.
 
 
Nå blir nok vesla glad:)
 
Lyst til å være med på blogg candyen min trykk her.
Lyst til å vite mer om Loppemarked for scrappere trykk her, eller meld deg inn i gruppa "loppis for scrappisene" på Facebook.
 
-Stjernescrapp-

8 kommentarer:

 1. Da blir hun nok glad ja :D Smart måte og lage kjappe invitasjoner på da, og slippe så mye bretting! Det stempelet var skikkelig fint som bagrunn, det var det du vant ikke sant!?

  SvarSlett
 2. Ja det var enkelt og greit å lage disse. Ja det var det jeg vant i bloggen til Scrappehjertet :) veldig fint det stemplet synes jeg.

  SvarSlett
 3. Flotte tag invitasjoner du har laget!!
  Koselig at du ville bli følger hos meg, har lagt meg til deg også :)
  PS: Sjekk linkene dine i dette inlegget, jeg kom til meg selv :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei! Tusen takk, glitter er stas for de små (og de store, hehe) Koselig at du ville bli følger av bloggen min. Det er koselig.
  Jeg sliter litt med de linkene om dagen. Jeg skal ha fikset disse to nå. Men det er håpløst. Så jeg venter på ekspert hjelp, for det må være noe galt. Men Tusen takk for at du sa i fra.
  Klem!

  SvarSlett
 5. Da er jeg også inne i denne scrappeblogg-verden. Gleder meg til å følge deg videre her. De invitasjonene er fortsatt veldig søte :)

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 6. Tusen takk Jill:) jeg gleder meg til å følge deg også. Ser du alt har en del flott i bloggen din. Håper du koser deg med bloggingen. Det er veldig moro når man først er i gang med den og bruker den. Klem tilbake

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min :) Setter veldig pris på det :) Den LO`en du kommenterte har jeg brukt stencil og pasta...ikke stempel. Kjempemoro :)

  Åh, så flotte disse innbydelsene var. Herlig med banneren og stickles-star-dust var nytt for meg....men så stilig. De var virkelig lekre altså. Me like, me like :)

  SvarSlett
  Svar
  1. stencil og pasta... hmm tror jeg må inn å kikke en gang til... litt usikker på hvordan du har fått til så kul effekt... jeg har prøvd meg litt på pasta og stencil men synes ikke det var så lett, men øvelse gjør mester.
   Tusen takk, snuppa mi ble veldig fornøyd.(og barna i BHG ble fornøyd, rosa og glitter slå alltid an hos små prinsesser:) hehe...
   Så koselig at du likte det. Og tusen takk for hyggelig kommentarer:) Ønsker deg og dine en flott uke!
   klem

   Slett

Så hyggelig at du tittet i bloggen min, legg gjerne igjen
en kommentar slik at jeg kan titte i din blogg:)
Ha en koselig dag:)